Qui som

Les Alzines és un restaurant situat als afores de la Vila d’Esparreguera, al peu de la muntanya de Montserrat. Inclòs dins el terme del parc natural de Montserrat.

Vam obrir les nostres portes el dia 1 de maig de l’any 1991, just després que l’antic restaurant, La Font de la Mola, tanqués. En aquest restaurant hi treballàvem i els amos ens van animar a continuar vinculats a ell, però d’una forma molt més especial, ja que el restaurant forma part de les nostres vides, d’en Josep Maria i la Loli. Així doncs, el portem dins i expressem de la millor forma que podem, com som i com volem que el client es senti, com nosaltres, com a casa. La nostra clientela, ja forma part de la família i nosaltres de la seva. Per això estem molt contents i satisfets de les grans amistats que aquí s’hi han format.

L’entorn és incomparable, ja que estem envoltats de natura, és el lloc ideal per contemplar el majestuós massís del Montserrat; respirem natura i tranquil·litat.

Estem ubicats al principi de l’antic camí veïnal que uneix Collbató i Esparreguera, lloc perfecte per fer un mos després d’haver fet una excursió pels voltants. Voltants on hi podem trobar els cavalls dels nostres veïns de l’hípica. Si t’atures uns instants podràs observar els conills i esquirols que van d’arbre en arbre.

El nostre restaurant va ser construït l’any 1969 com un petit restaurant-bar per tenir-hi un punt de trobada i un refugi al voltant del massís. Tenim un aforament de 150 persones, en diferents menjadors, cadascun dels quals té el seu encant particular. El repte és que us hi trobeu còmodes i gaudiu d’un bon àpat vora el foc on es pot esmorzar de forquilla o d’entrepà, a més de gaudir d’una varietat de plats.